sábado, 5 de mayo de 2012

CONVOCATORIA DE PLE ORDINARI 07-05-2012 / CONVOCATORIA DE PLENO ORDINARIO 07-05-2012


L 'Ajuntament celebrarà sessió ordinària al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dia 7 de maig de 2012, a les 19:30 hrs.
                                                     
ORDRE DEL DIA:



1. - Aprovació acta sessió anterior de data 26/03/2012.
2. - Decrets d'Alcaldia (del n º 62 al 84 del 2012).
3. - Expedient modificació de crèdits n º 1/2012.
4. - Modificació de la plantilla de personal. Amortització de llocs de treball.
5. - Operació de crèdit segons RD Llei 4/2012.
6. - Precs i preguntes.
 

 *************************************************************************************************************

El Pleno del Ayuntamiento celebrará sesión ordinaria  en el Salón de Plenos del Ayuntamiento el  próximo día 7 de mayo  de 2012,  a las 19:30 hrs.

ORDEN DEL DÍA:

      
1º.- Aprobación acta sesión anterior de fecha  26/03/2012.
2º.- Decretos de Alcaldía (del nº 62  al 84 del 2012).
3º.- Expediente modificación de créditos nº 1/2012.
4º.- Modificación de la plantilla de personal. Amortización de puestos de trabajo.
5º.- Operación de crédito según RD Ley 4/2012.
6º .- Ruegos y preguntas.

5 comentarios:

PePe Gavina dijo...

Més coses sobre l'escola i la Foieta.

I ara ve l'assumpte de l'autobús de l'escola. No hi han diners per a subvencionar-lo i tocarà “rascar-se” la butxaca als pares i mares dels xiquets/etes. Açò és política de crisis.
Però, aquesta despesa, per a tota la vida, cal agrair-la als polítics que dissenyaren el nou col·legi al Pla de Terol. Era cap a l'any 2000 quan els polítics del PP decidiren sectoritzar tot el terme de Polop i afavorir i permetre que entraren els agents urbanitzadors, com a voltors, a fer-se d'or amb les terres polopines. En aquest moment l'Ajuntament governat amb majoria absoluta pel PP decideix situar els terrenys per a fer el nou col·legi just al costat del col·legi vell, caient en el mateix error que els seus antecessors, error que consistia en fer el col·legi “allà on brama la tonyina” i obligar als xiquets/etes a anar sempre en autobús.
Quan millor hages estat el col·legi a la Foieta, o al bancal de Tonda!!!!, (actual parking a mig construir), lloc on podrien anar els xiquets/etes a peu, o portats pels seus familiars, eliminant per a sempre aquesta despesa i maldecap.
Però els polítics que manaven preferiren fer urbanitzacions de fantasmes i de vergonya (carrers de pam on no cap cap cotxe un poc gran i on avui encara no hi ha cap casa, només faroles que il·luminen el cel), reparcel·lacions condemnades pels jutjats, o fer permutes rocambolesques (bancal de Tonda) que pot ser afavoriren algú privat. El tipus d'urbanització de la Foieta no s'entén si no és que hi havia forts interessos especulatius sobre els terrenys. Bo, si s'entén coneixent els pardals!! que sobrevolaven Polop en aquells temps.
¡¡¡Pares i mares de Polop!!!, cal afrontar i demana-li als polítics que ubicaren el nou col·legi al Pla de Terol, que ens paguen, de la seua butxaca, el cost de l'autobús, avui i per sempre. Que són els responsables d'aquest mal-i-fet, que quan algú la faça, que la pague.!!! ,

Pepe Gavina dijo...

el responsable de l'estat del Pau I és el antic Ajuntament on manaven els del PP, per majoria absoluta. El regidor d'Urbanisme i desprès alcalde accidental, fou el encarregat de "negociar" amb l'urbanitzador Balcon de Ponoig, tot el tejemaneje del Pau I. Així que ara no ploreu!, que vos'es veu el "plumero".

Anónimo dijo...

¿Alguien sabe más sobre la apertura del secreto del sumario sobre el caso del asesinato de Alejandro?

Palmeras o palmeros? dijo...

¿Y las palmeras, cuanto han costado?

PePe Gavina dijo...

UNA PROPOSTA DE MILLORA.
Polop i els polopins més joves necessiten un espai per a fer esport, prop del poble. Sense tenir que anar al poliesportiu.
¿L'Ajuntament podria habilitar un petit espai al parking, rerre l'ajuntament per a que els xiquets i xiquetes pugueren jugar a la pilota sense molestar ningú?. Només caldria pintar unes quantes ratlles al terra i baixar del poliesportiu un parell de porteries i cistelles de basquet. Sempre, es clar, llevant (treient) els possibles perills de l'obra inacabada.
Quan el parking estiga acabat,(temps haurà) es buscarà una altra zona. aquesta solució és barata i immediata.
Sobre la legalitat del fet i els possibles usos de la zona de parking, pense que amb un decret d'alcaldia, recolzat per la resta de regidors, facilitant l'us provisional per a practicar esports podria solucionar-ho.
Cal ser valents i fer-ho. Tots els xiquets i xiquetes del poble ho agraïrien i pense no hi ha cap pare i mare que digues que no.
D'aquest forma el problema XIQUETS-POLICIA LOCAL-XORROS quedaria resolt.
Aquesta és una proposta per a tots els partits polítics del poble, per a que lluiten pel benestar dels seus menuts i menudes. Per a que mostren que els seus fills i filles els preocupen.
Anim i feu pinya per a que tinguen un espai prop del poble on poder jugar sense perills.